Duyurular RSS

Tüm Etkinlikler

Sosyoloji Bölümümüzden Tanışma Toplantısı

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ TANIŞMA TOPLANTISI
Fakültemiz bölümlerinden Sosyoloji bölümü, 1. ve 2. sınıf öğrencilerini kapsayan tanışma toplantısı düzenlemiştir. Toplantıda bölüm öğretim elemanları ile öğrenciler tanışma fırsatı bulmuşlardır. Aynı zamanda öğrenciler; üniversite, fakülte ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmuşlardır.
Sosyoloji bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi İpek Agçadağ Çelik, öğrencileri üniversiteyi ve bölümü kazandıklarından dolayı tebrik etmiştir. Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar üniversitenin imkanlarını öğrencilere tanıtmış ve sosyoloji bölümü okumanın gereklilikleri ve kazandıracağı beceriler/yetkinlikler hakkında önemli bilgiler vermiştir. Dr. Öğr. Üyesi M. Fatih Güloğlu öğrencilere sosyoloji bölümü okumanın ne anlama geldiğini anlatmış ve öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine yönelik tavsiyelerde bulunmuştur. Dr. Öğr. Üyesi Nehir Gündoğdu ise öğrencilerin yurtdışı imkanları hakkında bilgiler vermiş, deneyimlerini aktarmıştır.
Sohbet havasında gerçekleşen tanışma toplantısı öğrencilerin soruları ekseninde devam etmiştir. Bölümümüzü kazanan öğrencileri tebrik eder, öğrencilik hayatlarında başarılar dileriz.

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ TANIŞMA TOPLANTISI

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024